tisdag 18 december 2018

(Backup) Hitta lugnet

Barnen badar. Oj vad de badat och leker i de perfekt stora vågorna. Så härligt att se dem. 
Flera gånger om dagen säger Lovis -tack för att ni tog oss hit. 



Trots att det är högsäsong är det inte så mycket folk. Enligt försäljarna på stranden är det mycket sämre med folk än förra året. 

Vi utforskar indisk mat och försöker hitta barnens favoriter. Aloo gobi är bäst hittills. Shakes och lassi är så klart också bra!

Aswem är ett lite dyrare ställe med mest resorter på stranden och några hyr-hus upp mot berget. Vi bor 5 min från stranden i en lägenhet som är mycket spartanskt inredd och vi sover i stort sett på en planka. Ryggarna mår förhållandevis bra av den ovana behandlingen och känns igen från när jag och Daniel backpackade före barnen och bodde riktigt billigt. 



Dock har Daniel åkt på turistmage toppad med migrän så honom är det synd om men ingen fara alls. Jag och barnen har hängt på stranden och restauranger själva och haft det otroligt bra som kontrast. Vi har tagit med doggy bags med mat till honom. 






Nu när Daniel piggnat till har vi tagit en promenad till grannbyn Panjalim (tror vi) för att hämta ut pengar och nu jordgubbsjuice! Finns det något lyxigare?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar