torsdag 27 december 2018

En dag i Calangute

Barnen fick sitt fiskspa. Malte var nöjd med att ha testat och Lovis gillade det. I centrala Calangute finns det tatuerare och fiskspa var tionde meter. Hur kan det möjligtvis löna sig? Det förstår vi inte. Budha tatoo har slogan ”dont think, just do it” och utanför andra står inkastare - just one more tatoo, mam! (Jag har ingen) - just a small one, come in! Nja...

fiskspa

Lugnare Calangute är mysigt. Vi har en fin gångväg ner till stranden där vi möter höns, grisar, fruktplockande barn och går mellan bostadshus och obebodd mark. Vi trängs inte på stranden heller. Men visst är Calangute inte riktigt vår typ av ställe. Vi hoppas att nästa ställe blir något mellanting mellan detta och lite väl lugna Aswem. 

Calangute

Igår åt vi middag på stranden vid solnedgången. Vi var inte ensamma men heller inte svårt att ta det här fotot utan folk med på bilden.  

Hemmåt tog vi strandvägen och ju närmare huvudgatan vi kom desto stökigare och livligare blev det. Det var visserligen juldagen men kändes lite som sent en Valborg i Uppsala och Systembolaget skulle ha öppet och sälja kyld öl. Och nej, pappa det var inte Britterna (de håller sig till ”sina” pubar) utan inhemska turister. 

Förövrigt är Indien inte så billigt som vi trodde även om vi förstås förstår att det är dyrare här i turistorterna. Vi ligger lite över budget men tror nog det löser sig framåt med billigare boende. 





Boendet här blev verkligen en miss tyvärr. Lite dyrare då vi ville ge barnen hotell med pool i julklapp. Men poolen är för kall för att bada i och hotellet i sig har verkligen mycket till övers att önska. Men vi är rätt bra på att göra det bästa av situationen och skratta åt missen. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar