fredag 14 december 2018

På plats i Indien

Äntligen!
Hela hösten har vi väntat och längtat. Inte till julen utan till vår resa till Indien. Väldigt tidig luciamorgon var det dags. 

03:45 skulle den förbokade taxin hämta oss för att ta oss till Arlanda och flyget till Paris. Men taxin kom inte. Vi ringde numret vi fått till föraren men telefonen var avstängd! Taxicentralen var inte till stor hjälp. 
Tillslut fick vi tag på en annan taxi och började således stressade och frusna då vi mötte upp taxin vid vägen. Tiden var nu knapp!




Väl på Arlanda var det fler som var sena och en rejält lång kö. En kvinna vid incheckningen kom fram och sa - jag ska se till att ni kommer med. Lita på mig!
Det var ljuva ord!
Utan någon tid över och med snabb och glad personal i säkerhetskontrollen gick vi direkt om bord på planet som strax lyfte. I gaten blev vi också bjudna på choklad och saffranskakor ❤️ Personalen på Arlanda!

Vi hade medvetet sett till att ha tre timmar på Charles de Gaulle -flygplatsen där vi av erfarenhet vet att en behöver gått om tid. Så även denna gång. Hatar den flygplatsen. Vi kom i alla fall om bord på planet till Bombay och barnen fixade det riktigt bra! Juste mat ombord på indiska Jet Airways men hårda stolar. 









Vi kom fram mitt i natten och efter en vansinnesfärd med taxi genom stan kom vi till lägenheten vi hyrt. 
Denna dag har vi sovit, kollat på julkalendern på telefonen (bra wi-fi i lägenheten), ätit god lunch, läst och spelat spel. Lovis har gjort läxor också. En lugn dag. 
Frukosten var förresten ris och curry!
Och nu kl 18 får vi tillgång till poolen som delas mellan husen på gården. 



Imorgon åker vi vidare till Goa och Aswem beach. Då börjar semestern på allvar. Eller i övermorgon då eftersom morgondagen blir resdag. 

2 kommentarer:

  1. Linus säger... Va lång Lovuis är...

    Taxin... Börjar som ett äventyr ska!! Härligt att följa er resa.

    Kram Jörgen
    Linus undrar har ni det bra?

    SvaraRadera
  2. Vi har det jättebra! Nu när vi sovit och ätit och badat i havet. Fantastiskt!
    Lovis är rätt lång ��

    SvaraRadera