onsdag 18 mars 2015

Pannkakor med vita bönor, löpning och vattkoppor

Jag är hemma med lillebror som har vattkoppor nu. Han verkar inte så brydd om själva kopporna och har ingen feber men han är förkyld, vilket han varit i ca 3 månader, och mår rätt gott av att vara hemma och vila.

Jag däremot springer på. Det är så otroligt skönt att det funkar nu.
I lördags sprang jag 14 km! Vilket för mig är jättelååångt. Men förutom att jag känner mig stel i höftböjarna och knän när jag springer så kändes det bra. Det kör inte ont någonstans!

Jag och Lena, som ska springa Göteborgsvarvet tillsammans, träffades i går kväll borta vid elljusspåret och sprang ett varv tillsammans. Vi pratade upplägg av loppet och inställning till hela resan och vi är överens. Det ska bli en trevlig resa, vi ska ta oss runt loppet och hoppas på att känna oss ok under och efteråt och kunna njuta av en god middag.

När jag kom hem igen hade jag sprungit 10 km utan att jag egentligen hade tänkt på det. Så skönt att känna så! Men fort går det inte. Det gör dock inte något.

Nästa helg ska vi också springa Premiärmilen i Stockholm vilket för mig är ett helt nytt lopp.

I dag har jag och lillebror gjort amerikanska bönpannkakor. Han gillade smeten men vägrade äta själva plätten. Jag gillade dem i alla fall. Nyttiga och glutenfria. Väl värda att testa. Recept på s 33 i Buffé nr 2.
2 kommentarer:

  1. Det blev mönster på en jacka till R med små björnöron, en tröja till lilla T och ett mönster på en slapparkjol till mig. Ska bli kul att prova något nytt!

    SvaraRadera
  2. Åh va duktig du är med löpningen och Göteborgsvarvet-wow!! Så roligt och inspirerande! Ska absolut testa bönpannkakor-bra om man kan göra plättor lite nyttigare så man kan ta till dem när fantasin tryter utan att känna sig så onyttig. Kram!

    SvaraRadera