söndag 5 augusti 2018

Vi drog på en roadtrip till Göteborg nu under sommaren. Det var riktigt roligt!
Som jag redan skrivit om besökte vi Julita gård och Ågelsjön på väg ner. 

Vi besökte också Gränna för utställningen om polarexpeditioner som vi föräldrar ville besöka efter att vi i vintras lyssnade på Bea Uusmas bok Expeditionen - min kärlekshistoria. 

Framme i Göteborg bodde vi hos vänner i Majorna. 


Vi har det alltid så himla bra tillsammans och livet är enkelt. 

Min födelsedag firade vi på Hönö med besök på fiskemuseum som barnen (åldrarna 4-9) tyckte var jättekul! Vi åt lunch på café och klättrade på klipporna. Dock för kallt för några bad denna dag. 






Hemma igen blev det tårta och bubbel!


Vi åkte också en dag till Liseberg. Vi använde våra poäng från Coop till åkband. Eftersom vi är dåliga på att göra av med de poängen var detta perfekt sätt! Barnen och vi vuxna hade riktigt roligt. Men visst är det dyrt. 
Vi tog med mackor till mellis men åt överprisad fish n ships till lunch. Och det var mycket folk. Vi kom när de öppnade men fick ändå stå 40 min i kö till bergodalbanan Helix. Senare var kön 80-100 min!
Ändå, vi föräldrar och äldsts dottern som hade stora åkandet gillade verkligen tiden ihop både i köer och attraktioner. Och lillebror hände mestadels ihop med den andra familjen och deras barn med lilla åkbandet. 

Vi samlar ihop nya poäng och kommer tillbaks en dag med mindre folk. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar