söndag 23 mars 2014

Händelserik helg

I fredags hade jag tagit semester. Det var så skönt och behövligt kände vi.
Efter att vi tvättat på förmiddagen åkte vi till Naturhistoriska riksmuseet och var där hela eftermiddagen. Det var en härligt utflykt. Våra barn i en period just nu, som gör dem exemplariska att ta med på museum. Storasyster är vetgirig och förväntansfull och "sköter sig" utmärkt (=får inte utbrott för att hon inte få glass o dyl). Lillebror lullar runt och tittar och petar på allt som går.

På lördagen var vi i stugan och barnens farfar med fru var med. Vi åt lunch ute! Helt otroligt fint. Sen jobbade vi i trädgården och jag blev än mer förälskad i den här tomten. Det ska bli så spännande att se vad som dyker upp i vår och i sommar.

På kvällen åkte jag hem till min pappa och fick ett glas mousserande vin i handen, tog en dusch och sen gav vi oss ut för att äta skaldjursplatå. Det var en försenad 30-årspresent. Det var otroligt gott! Och trevligt att vara på tu man hand med pappa.

Söndagen började med 11-årskalas där födelsedagsbarnet bland annat fick den sjal jag virkat. Omdömet  blev - Den ska jag ha i skolan i morgon! och från den ett år yngre systern - En sån vill jag också få i födelsedagspresent. Bättre betyg kan man inte få!

Ser erbjöd sig farfadern att ta hand om barnen medan vi gjorde en sväng på tråkiga affärer för att köpa skruvar, beslag och annat tråk till staketbygge m.m. Det var väldigt skönt att slippa styra barnen igenom dessa butiker och barnen hade det hemskt mycket bättre hos farfar!
Vi åkte förbi stugan och dumpade av allt innan vi kom hem på kvällen helt otroligt trötta.

Bilderna vill inte hamna som de ska men det gör inget.
 1 kommentar:

  1. Låter som en underbar helg! Vi fick också lite barnvaktshjälp när vi skulle storhandla idag, och T fick sen stanna kvar över natten till imorgon. Lyxigt för alla!

    SvaraRadera