tisdag 8 januari 2019

Äventyrsdag i Tanshikar Spice farm

Andra dagen på Tanshikar började tidigt av att vi frös och något djur prasslade. Men vi slumrade vidare till att det var dags för frukost 8:30. 
Frukosten var bra. Både indisk rispannkaka, nån potatisgryta, omelett, fralla och marmelad. 



Efter frukost begav vi oss av på äventyr. Vi blev körda i jeep till ett Wildlife sanctuary och sen fortsatte vi på galet skumpiga vägar in i bushen innan inte ens jeepen kunde fortsätta. Då gick vi. Och gick. Uppför! Det var en rejäl vandring på ca 50 minuter var av sista 500m mer var klättring. Och sen kom belöningen!




Vi simmade, åt frukt och tog igen oss. Sen gjorde vi vandringen tillbaka som gick fortare. 3,5 timme efter start var vi tillbaka vid gården och lunchen smakade gott. Sen gick vi och sov!

Efter middagsluren drack vi goda shakes. De hade pratat sig varma om rå kakaos fantastiska egenskaper så vi drack chokladshakes och smoothie med välgörande bipollen. Så gott!

Senare åkte vi iväg till deras adventurepark som var en höjdbana alldeles lagom för att barnen skulle klara det men endå vara spännande. Den avslutades med en lång linbana som var skoj och barnen på gården som följt med åkte också. Och sen kom några män som jobbade i närheten dit och åkte. Så kul!

När vi kom tillbaka var det mörkt och vi spelade UNO i väntan på middag. Sen somnade vi ovaggade. 

Dagen efter var vi vuxna lite stumma i benen. 
Efter frukost och inhandling av kryddor och massa tack till ägarna åkte vi sedan vår förbeställda taxi till Agonda Beach. 


3 kommentarer:

  1. Vilket äventyr ni har. Så kul att läsa om er. Shakes... vilka nya favoriter ni skapar... hoppas vi kan prova i Sverige?

    Allt gott Jörgen

    SvaraRadera
  2. Det verkar som en lyckad tur ut i bushen. Nu gick det att skriva med inloggen till google. / Göran

    SvaraRadera