torsdag 3 januari 2019

Nyårsafton och lata dagar

Det har gått ett par dagar sen nyårsafton och jag kan inte riktigt minnas vad vi gjorde... det tar jag som ett gott tecken. Men stor del av dagen bestod av bad i havet med plask i de perfekt höga vågorna. 

Och den började med att vi hyrde två kajaker och paddlade en timme vilket vi alla uppskattade! Ingen kamera med vilket var tur för vi kom rejält blöta tillbaka. 

För första gången denna resa lyckades vi få Malte att sova middag. Han ( och vi!) behöver verkligen det men han har vägrat vilket gör att han har lite svårt att orka sen eftermiddag och kväll ibland. Men när han tillslut gjorde det tyckte han det var skönt och ville sova middag dagen efter också. Hurra!

På kvällen åt vi middag på stranden. Vi satt nära två andra svenska familjer så barnen gick mellan borden och spelade olika spel. En så lång kväll var det bra att de blev underhållna av andra än oss!

Vi åt grillad baracuda och grillade havsräkor. Mycket gott!



De senaste dagarna har vi funderat mycket på vad vi ska göra våra två oplanerade veckor och börjar väl smått hitta en plan. En lugnare sådan än vi tänk vilket tär lite på vårt inbillade syn av oss som äventyrliga resenärer men precis vad vi behöver. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar