söndag 13 januari 2019

Daniels 40-årsdag i Patnem

Den 11:e fyllde Daniel 40 och vi firade honom med sovmorgon! Eva ritade med barnen i rummet intill så födelsedagsbarnet fick somna om efter att ha blivit väckt av ylande hundar. Sen sång och paket på sängen.  



Det är svårt att smussla med hemligheter när en tillbringar all tid ihop. Dagen innan hade jag kollat med hotellets restaurang om vi kunde få upp mousserande vin på rummet på eftermiddagen. Det avslöjade servitören vid frukosten genom att fråga vilken tid de skulle komma. Jaja, lika trevligt ändå. 

Efter frukost paddlade vi kajak och badade lite innan vi gick tillbaka för dusch och sen lunch. Efter det blev det högläsning för att vila lite.  Sen var klockan vin på balkongen. Jag och Malte gick iväg för att prata med baren och smet samtidigt iväg och hämtade chokladkakan jag beställt dagen innan. Det blev i alla fall en överraskning!


Sen blev det lite bad i poolen innan vi gick iväg till en tapasrestauranger. Det var väldigt gott med något annat än den vanliga Indiska maten. Daniel fick till och med en brittisk pale ale till maten istället för den ordinarie blaskiga lokala ölen Kingfisher. 

Sen somnade vi alla gott!


1 kommentar:

  1. Grattis... så kul att följa er. Vi får fira din dag när vi ses igen!!

    Många kramar från alla oss Jörgen o co

    SvaraRadera