söndag 13 januari 2019

Korta dagar i Agonda

Efter dagarna på kryddodlingen åkte vi till Agonda Beach och bodde bra på Fatimas guesthouse. Äntligen ett boende till vettigt pris! Dessutom fick vi utrymme vilket var välbehövligt efter att ha bott i ”lådan” i Palolem. Här fick vi två rum med dubbelsäng i varje, myggnät och en soffgrupp. 




Första dagen  började med att vi vuxna tog en kort löptur på stranden. Det har blivit några såna under resan. Evas vad har krånglat lite efter en tidigare skada men korta turer barfota i sanden, tåhävningar och lite akupunktur har gjort vaden bra.  

Sen hade vi bestämt träff med en av svenska familjerna. De tog en taxi från sin strand och vi fick en dag med massa lek och god mat. Fantastisk aubergine masala. Mums!

Andra dagen vaknade Eva och Lovis och mådde inget bra. Det var inte förkylning men influensasymptom och illamående. Det fick bli en vilodag. Och det kändes rätt välbehövlig även för resten i familjen. Förutom en timme på stranden på sen eftermiddag höll vi oss på rummet. Vi högläste, läste tyst och Malte byggde plusplus, spelade lite spel och slumrade. 

Dagen efter var det redan dags att åka. Och tack och lov mådde vi nästan helt bra! Agonda är en fin strand som vi inte riktigt hann upptäcka helt. 







 

1 kommentar: